gratis proefweek!

Maak kennis met HAUT Fitnessclub en probeer 7 dagen gratis uit.

1 Step 1
Vraag nu de weekpas aan!

Na aanmelding sturen we je een e-mail met details.


reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Maak kennis met haut fitness club!

Om een gratis proefweek aan te vragen, moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen. Bij binnenkomst vragen we je jouw legitimatiebewijs te tonen.

Impressie

Wat onze ambassadeurs zeggen


Twijfel je nog? In slechts 5 stappen maak je kennis met HAUT

FAQ – Veelgestelde vragen

Tijdens de proefweek heb je 7 dagen de mogelijkheid om onze sportschool en faciliteiten vrijblijvend uit te proberen. Tijdens deze periode heb je 24/7 toegang tot de sportschool en kun je gebruikmaken van alle faciliteiten.

Tijdens de proefweek heb je toegang tot al onze faciliteiten, waaronder cardio-apparatuur, krachttrainingstoestellen, vrije gewichten, kleedkamers en douches. Je kunt ook profiteren van persoonlijke begeleiding en advies van onze ervaren coaches.

De duur van onze proefweek is 7 dagen. De dag dat de proefperiode ingaat is dag 1, ongeacht het tijdstip dat deze ingaat. Daarna heb je de mogelijkheid om binnen 1 week te uitproberen.

Vraag via de website hier je gratis proefweek aan of neem contact met ons op om een afspraak in te plannen om je free trial te starten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij HAUT Fitnessclubs!

Nee, de gratis proefperiode is volledig kosteloos. Je kunt onze faciliteiten en diensten vrijblijvend uitproberen zonder enige verplichting.

Als je besluit geen lid te worden na de gratis proefperiode, kun je het persoonlijk of per mail opzeggen.

Onze sportschool is 24/7 geopend, zodat je onbeperkt en altijd kunt trainen op momenten die het beste bij jouw schema passen. Wil je weten wanneer er personeel aanwezig is? Bekijk dan hier alle informatie over de bemande openingstijden.

Bij HAUT Fitnessclubs vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige fitnessapparatuur, waaronder cardio-apparatuur, krachttrainingstoestellen, vrije gewichten en functionele trainingsapparatuur. Onze sportschool is uitgerust met premium apparatuur om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.

Waar wacht je nog op? Probeer ons uit!

Je komt er maar op één manier achter of onze sportschool iets voor jou is: probeer onze sportschool 1 week gratis uit

gratis proefweek